Bang! Bang! Kebaboom! Revolusi Pemasaran Kini Bermula!
(Ok ini bukannya revolusi menggulingkan kerajaan ye…)

Lubuk Pemasaran Yang “MUDAH”, “TERKINI” Dan “MENGUNTUNGKAN” Untuk Anda Hasilkan “INCOME 3 – 5 ANGKA SEBULAN” Bakal Di’BONGKAR’kan

Kegusaran dan kerusaian anda bakal berakhir dengan ‘FENOMENA’ terkini yang bakal saya ‘BONGKARKAN’ kepada anda dalam dunia pemasaran yang tengah ‘HOT’ sekarang ini.

Bang! Bang! Kebaboom! Revolusi Pemasaran Kini Bermula!
(Ok ini bukannya revolusi menggulingkan kerajaan ye…)

Lubuk Pemasaran Yang “MUDAH”, “TERKINI” Dan “MENGUNTUNGKAN” Untuk Anda Hasilkan “INCOME 3 – 5 ANGKA SEBULAN” Bakal Di’BONGKAR’kan

Kegusaran dan kerusaian anda bakal berakhir dengan ‘FENOMENA’ terkini yang bakal saya ‘BONGKARKAN’ kepada anda dalam dunia pemasaran yang tengah ‘HOT’ sekarang ini.

Pemasar Online Sekalian,

Sekarang ni dah ramai yang sedar online boleh membantu mereka buat jualan dengan banyak. Tapi, tak ramai pulak yang boleh survive dalam dunia online ni. Nampak je mudah, tapi hakikat atau ‘realiti’nya…

Saya nak cakap pun sedih… Tak tahu nak cakap macam mana lagi dah. Dunia online ni memang boleh menjanjikan bulan dan bintang, tapi kalau tersalah langkah bukan bulan dan bintang yang kita dapat tapi habuk pun tarak!

Perkara biasa yang peniaga online SEKARANG alami :

N

Kos Iklan DI Facebook Semakin Men’canak’ Naik!

Ini memang tak dinafikan, persaingan dalam Facebook semakin sengit. Tambah lagi bagi yang baru nak mula, kalau strategi tak betul memang susahlah nak survive. Bukan saya cakap Facebook tak bagus, Facebook still lagi lubuk masyuuk untuk kaut untung. Tapi strategi kena kemas dan betul dulu!

N

Terasa KECIL Berbanding Orang Yang Dah LAMA

Bila nak start berniaga rasa diri tu KECIL cenonet je. Sebabnya tengok orang lain yang dah LAMA buat untung dah 4 – 6 angka. Secara tak langsung semangat dan motivasi pun jadi down.

N

Bajet Marketing KECIL

Masalah yang sering dialami oleh semua peniaga terutamanya newbie. Bajet marketing yang KECIL. Nak bertanding dengan nama-nama BESAR memang tak la..

Ini baru sikit sahaja yang saya ‘REVEAL’ kepada anda. Ada banyak lagi cabaran dan dugaan yang sering dihadapi oleh peniaga sekarang. So, seperti yang saya katakan tadi, saya ada solution untuk anda!

Saya Nak Tunjukkan Satu ‘LUBUK’ Yang Sedang ‘HOT’ Dan ‘TRENDING’ Sekarang Ini!

“LUBUK” ni memang saya gunakan sejak saya tahu yang “LUBUK” ni boleh kaut INCOME yang kaw-kaw punya.

Dengan adanya “LUBUK” ni anda boleh…

  • Dapat CAPAIAN atau REACH yang tinggi buat masa sekarang ini. Maknanya kebanyakan BAKAL PEMBELI anda!
  • Ini fact yang memang PROVEN! Kebanyakan orang yang ada dalam “LUBUK” ni adalah dalam golongan PEMBELI!
  • Cara promosi yang sangat MUDAH dan CEPAT. Dalam “LUBUK” ni memang mudah sebabnya anda hanya boleh buat promosi semudah post gambar sahaja!

Potensi pelanggan yang “TIADA HAD”! Berapa pelanggan yang anda nak anda boleh “TENTUKAN” sendiri

Nak cerita lebih-lebih pun tak BEST! Nanti jadi panjang lebar macam novel pulak… Jari saya pun dah nak naik “KREM” nak explain kepada anda pasal “LUBUK ni…

Berminat nak tahu tak?

Kalau berminat, saya nak WARNING awal-awal tentang apa yang saya nak sampaikan ini bukanlah:

  • Benda-benda FREE yang anda boleh dapat di Internet
  • Benda-benda yang di’COPY’ dan PASTE dari internet atau YouTube
  • Benda yang di’TRANSLATE’ daripada bahan bahasa INGGERIS
  • Benda-benda tahyul dan tak masuk akal
  • Benda-benda yang mengarut lagi tak betul

Sebelum itu, izinkan saya perkenalkan diri saya dahulu dan kenapa saya layak untuk bantu anda

Nama saya Mohd Fariz Asyraf  bin Awalludin merupakan CEO kepada Cinta Hati Dot Net Resources, syarikat pembekal kad kahwin yang beroperasi sepenuhnya melalui platform online. Bermula dari November tahun 2014 saya telah menggunakan “LUBUK” yang saya cakapkan di atas tadi sebagai platform marketing.

Yang paling BESTnya adalah ianya mendapat sambutan yang saya pun tak sangka sangat menggalakkan daripada pelanggan. Sejak daripada itu, saya mula pelbagaikan strategi dan teknik pemasaran saya melalui “LUBUK” ni.

Mungkin anda lihat macam saya ni “POYO” je atau angkat bakul sendiri.

Tapi ketahuilah yang saya pernah menghiasi Majalah Jootawan edisi Oktober 2015. Kalau tak percaya anda boleh tengok sendiri Majalah Jootawan edisi Oktober 2015. Kalau tak jumpa boleh contact saya, saya sendiri akan tunjukkan majalah tersebut kepada anda.

Saya juga pernah dijemput untuk mengajar pensyarah dari Kolej Komuniti, Kolej MARA dan Politeknik mengenai bisnes online dalam program e-Usahawan anjuran MDeC (Multimedia Development Corporation).

Ok cukup sampai di  sini sahaja cerita pasal saya.

Sekarang saya nak “REVEAL” “LUBUK”  hot yang saya katakan tadi. “LUBUK” yang saya maksudkan ini adalah INSTAGRAM.

Walaupun Instagram ni “LUBUK” yang sangat menguntungkan, tapi masih ramai lagi yang kecundang.

Kenapa mereka kecundang? Ini adalah antara sebab-sebabnya:

N

Tak Tahu BASIC Instagram

Akaun Instagram pun tak ada lagi, dah nak terus belajar teknik yang advance! Basic pasal Instagram pun tak tahu lagi dah nak terus lompat ke Advance. Sudahnya, terkebil-kebil nak faham benda-benda yang disampaikan.

N

Tak Tahu Macam Mana Nak Setting PROFILE Profesional

Anda ingat setting profile untuk berniaga di Instagram ni macam nak buat profile biasa-biasa ke? Kalau itu yang anda fikirkan, sebenarnya anda SILAP BESAR! Profile kena profesional kalau anda betul-betul nak berniaga di Instagram.

N

Follower CIPUT!

Follower sikit macam mana nak buat sales? Bila tak dapat buat sales mulalah ‘meroyan’ kata orang ni ajar tak betul lah, orang ni tipu lah, tapi tak sedar silap sendiri. Tak kumpul follower macam mana nak buat sales!

Ni baru sikit je yang saya senaraikan. Tak larat saya nak tulis semuanya di sini. Jadi, untuk membantu anda faham basic dan asas mengenai Instagram saya sediakan DVD STEP BY STEP INSTAGRAM MARETING BLUEPRINT! Dalam siri video tutorial dalam DVD ini saya tunjukkan Step By Step macam mana nak daftar akaun Instagram sampai lah kepada macam mana nak kumpul follower.

Apa yang anda akan dapat daripada DVD Tutorial ini:

Modul 1

Pengenalan mengenai Instagram, dan kenapa anda perlu menggunakannya

Modul 2

Persediaan serta kaedah-kaedah yang perlu dilakukan oleh anda sebelum memulakan perniagaan di Instagram

Modul 3

Cara mudah, ringkas serta profesional untuk create akaun Instagram bagi tujuan perniagaan.

Modul 4

Interface Instagram pernigaan anda – ketahui do and dont ketika mahu ‘menghias’ kedai online anda.

Modul 5

Setup Profile Instagram anda gaya profesional! Bagaimana mahu menarik minat bakal prospek untuk review lelama di Instagram anda.

Modul 6

Rahsia bagaimana untuk menghubungkan akaun instagram anda dengan media social yang lain akan didedahkan disini!

Modul 7

Upload gambar secara profesional. Ambil gambar seperti anda menggunakan DSLR

Modul 8

Fungsi hashtag & caption, cara gunakan serta melihat potensi pelanggan dengan menggunakan fungsi ini akan didedahkan di dalam modul ini.

Modul 9

TIps yang amat rare untuk dpelajari; bagaimana anda boleh tingkatkan follower anda di Instagram. Saya akan dedahkannya disini.

Bukan itu sahaja! Saya nak anda terus berjaya dan buat sampai jadi!

Bukan itu sahaja, saya nak beri lagi 2 BONUS video tutorial untuk anda!

Bonus 1

Cara nak closing sales dengan kencang sekencang kencangnya menggunakan whatsapp.

Bonus 2

Applikasi yang ramai pengguna Instagram yang dah ada puluhan ribu followers rahsiakan daripada anda, akan saya ‘telanjang’kan disini!

Ok-ok, saya percaya yang video ini boleh bantu saya! Tapi berapa pula harganya?

Baiklah, kalau ikutkan kesemua video ini saya nak jual dengan harga paling kurang pun RM 1000. Ye lah ini semua pengalaman saya selama beberapa tahun dalam bidang ini. Tapi saya pejamkan mata, tawarkan hati, untuk anda yang bertindak pada hari ini sahaja, saya berikan harga special untuk anda.

Jumlah yang perlu anda bayar adalah :

Ok-ok, saya percaya yang video ini boleh bantu saya! Tapi berapa pula harganya?

Baiklah, kalau ikutkan kesemua video ini saya nak jual dengan harga paling kurang pun RM 1000. Ye lah ini semua pengalaman saya selama beberapa tahun dalam bidang ini. Tapi saya pejamkan mata, tawarkan hati, untuk anda yang bertindak pada hari ini sahaja, saya berikan harga special untuk anda.

Jumlah yang perlu anda bayar adalah :

RM 1000

RM 800

RM 500

RM 300

RM 200

RM 150 SAHAJA!

Berminat? Buat pembelian melalui butang di bawah dengan segera sebelum harga dinaikkan!

Ok lah, saya beri lagi tawaran yang berat sebelah (untuk orang sana tu la). Jika anda buat pembelian sekarang, anda layak mendapat Jaminan Pulangan Wang selama 30 Hari!

Syaratnya, anda dah tonton video ini, anda dah buat apa yang saya ajarkan dalam video ini tapi tak ada hasil. Anda boleh terus hubungi saya dan saya akan pulangkan kembali wang anda tanpa banyak soal!

Saya mengalah lagi dengan anda. Saya nak anda dapat value yang lebih bila beli DVD ini, saya akan masukkan anda ke dalam Group Khas VIP Pembeli DVD ini. Bukan itu sahaja, anda juga layak untuk dapat update PERCUMA seumur hidup (selagi saya hidup lagi la).

Kalau anda betul-betul serius dan betul-betul nak kaut untung melalui Instagram, saya sarankan anda beli dan praktikkan ilmu dalam DVD ini.

Buat pembelian sekarang kerana harga ini tidak bertahan lama dan mungkin akan dinaikkan pada bila-bila masa sahaja.

PS: Saya tak rugi apa-apa kalau anda tak beli DVD ini. Tapi siapalah yang rugi agaknya ye…

PSS: Jangan salahkan saya kalau anda lihat nanti kawan, adik beradik atau jiran anda buat income yang masyuk melalui Instagram tapi anda di tahap yang lama.

PSSS: Stok DVD adalah terhad! Kalau ada tak dapat beli, jangan salahkan saya kerana anda yang lambat bertindak.

Yang Beria Mahu Bantu Anda,
Faris Asyraf Awalludin



Yang Beria Mahu Bantu Anda,
Faris Asyraf Awalludin